Wanden

Zowel klassieke gyprocwanden als de flexibele M-82 systeemwanden

Plaatsen van wanden

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van wanden, zowel de klassieke gyprocwanden als de flexibele M-82 systeemwanden.

’t Schaafje is de ideale partner voor iedereen die op zoek is naar een bedrijf dat wanden kan plaatsen voor diverse doeleinden.

Waarom kiezen voor ons?

’t Schaafje heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van wanden en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een specialist op dit gebied.

Het team van ’t Schaafje bestaat uit vakmensen die allen beschikken over de juiste kennis en ervaring om wanden op een professionele wijze te plaatsen. Wij beschikken over moderne apparatuur om de klus efficiënt en snel te klaren.

’t Schaafje biedt daarnaast een uitstekende service en denkt graag met de klant mee om zo tot de beste oplossing te komen voor de situatie.

Het plaatsen van wanden zorgt voor een betere indeling van de ruimte en creëert meer privacy. Daarnaast kunnen wanden zorgen voor een betere isolatie van de ruimte en hiermee bijdragen aan een betere akoestiek.

Het Schaafje heeft een lange geschiedenis en een sterke reputatie in de branche.

Ons succes is gebaseerd op onze toewijding aan kwaliteit, flexibiliteit, service en ervaring. We zijn er trots op dat we een brede klantenkring bedienen en zijn vastbesloten om onze klanten de beste service te blijven bieden die mogelijk is.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor al uw wanden of andere diensten. We zijn er om u te helpen!